AUTOLOMALLA ITALIAN RIVIERALLE

Suunnittele matkareittisi ja koe enemmän.
Yli vuorten ja läpi laaksojen kohti Italian Rivieraa.
Meno: Lautat Helsingborg-Helsingör ja Rödby-Puttgarden.
Perillä: Diano Marina Italian Rivieralla.
Matkanpituus: 10 yötä, 3590 km Etelä-Ruotsista laskettuna.
Lue lisää...

Italia on ihastuttava maa, jossa asuu iloinen ja vieraanvarainen kansa. Täällä vietät varmasti onnistuneen lomaan. Tänne voit tulla lentäen useisiin kohteisiin mutta maa sopii mainiosti myös lomaan omalla autolla. Upea luonto tarjoaa vaihtelevia näkymiä oliivilaaksoista sitrus- ja viiniviljelmiin. Nähtävyyksiä on loputtomasti, shoppailumahdollisuudet ovat loistavat ja ruoka suussa sulavaa!

Jatka matkaasi Scandlinen lautalla Helsingborg-Helsingör ja jatka edelleen läpi Tanskan Rödbyhyn, josta pääset lautalla Puttgardeniin Saksaan. Seuraavan yön voit viettää vaikka Hannoverissa. Ajomatka noin 580 km.

Sopiva etappi etelän suuntaan seuraavana päivänä. Matka suuntaa kauniilla paikalla sijaitsevaan Stuttgartin kaupunkiin, josta olet varannut yöpymisen jo etukäteen. Ajomatka noin 510 km. 

Matka jatkuu seuraavana päivänä läpi Sveitsin upeita postikorttimaisemia ihaillen. Matkalla kannattaa pysähtyä välillä haukkaamaan happea ja jaloittelemaan. Noin 730 km:n päästä olette perillä Diano Marinassa Italian Rivieralla kauniin Välimeren rannalla. 

Ihanan lomaviikon jälkeen on aika suunnata takaisin kohti pohjolaa. Ruskettunut, iloinen ja pastantäyteinen lomalainen suuntaa kohti Kirchheimia, ajomatka noin 940 km. 

Viimeinen etappi Keski-Euroopassa kulkee Puttgarden-Rödby:n lautan kautta. Kannattaa pysähtyä edullisille ostoksille sataman Bordershopissa ennen lauttaan menoa. Lauttamatka kestää vain noin tunnin ja sen jälkeen on noin 200 km läpi Tanskan Helsingörin rantakaupunkiin. Lauttamatka Ruotsin puolelle Helsingborgiin kestää vain 20 minuuttia. Päivän ajomatka noin 830 km. 

NÄIN MATKUSTAT

Lennot
LENNOT - Etsimme yli 100 lentoyhtiön tarjonnasta parhaan hinnnan sinulle. Valitset itse sinulle sopivimmat aikataulut, lentopäivät ja matkan pituuden. Varaa lennot ja majoitus samalla kertaa niin saat automaattisesti Valmismatkaehtojen mukaisen kuluttajansuojan.
Vuokra-auto
VUOKRA-AUTO - Varaa vuokra-auto lomallesi. Sembo tekee yhteistyötä Carnect autovuokraamon kanssa. Sopimuksemme tunnetun Autoescapen kanssa takaa sinulle toimitusvarmuuden ja edulliset hinnat. Varaa vuokra-auto jo ennen matkaa niin saat sen edullisemmin ja kätevämmin. 
Lautat
LAUTAT - Sembolta voit varata myös Euroopan suurimman lauttavarustamon Stena Linen lauttamatkoja. Sembo on osa Stena Line Travel Group yritysryhmää.