HIIHTOMATKAT
RANSKAAN

Todeksi muuttuva laskettelijan unelma.

Ranska tarjoaa lyömätöntä hiihtoa hyvin organisoiduissa hiihtokeskuksissa, joissa on huimat korkeuserot.
Lue lisää...

Ranska tarjoaa loistavaa laskettelua hyvin suunniteltujen hissijärjestelmien ja huimien korkeuserojen ansiosta. Kohteissamme on tarjolla jotain kaiken tasoisille hiihtäjille. Täällä on pitkiä ja leveitä rinteitä, jotka sopivat lapsiperheille ja alueita, jotka sopivat sinulle, joka etsit vähän kovempia haasteita. Pitkän rinnepäivän jälkeen on mukava rentoutua kylän viihtyisissä ravintoloissa ja baareissa ja nauttia hyvästä ruoasta ja ranskalaisesta tunnelmasta.

NÄIN MATKUSTAT

Lennot
LENNOT - Etsimme yli 100 lentoyhtiön tarjonnasta parhaan hinnnan sinulle. Valitset itse sinulle sopivimmat aikataulut, lentopäivät ja matkan pituuden. Varaa lennot ja majoitus samalla kertaa niin saat automaattisesti Valmismatkaehtojen mukaisen kuluttajansuojan.
Vuokra-auto
VUOKRA-AUTO - Varaa vuokra-auto lomallesi. Sembo tekee yhteistyötä Carnect autovuokraamon kanssa. Sopimuksemme tunnetun Autoescapen kanssa takaa sinulle toimitusvarmuuden ja edulliset hinnat. Varaa vuokra-auto jo ennen matkaa niin saat sen edullisemmin ja kätevämmin. 
Lautat
LAUTAT - Sembolta voit varata myös Euroopan suurimman lauttavarustamon Stena Linen lauttamatkoja. Sembo on osa Stena Line Travel Group yritysryhmää.