HIIHTOMATKAT
ITÄVALTAAN

Tunnelmaa ja hyvinhoidettuja rinteitä.

kaipaatko juuri satanutta lunta, hyvin hoidettuja rinteitä ja aitoa tunnelmaa? Itävalta on epäilemättä...
Lue lisää...

Itävalta on kiistämättä suuri hiihtomaa ja se tarjoaa monipuolista hiihtoa ja pitkän sesongin. Täällä voit lasketella monilla yhteenliitetyillä hissialueilla ja nousta parhaimmillaan melkein 4000 m korkeuteen upeilla jäätiköillä. Eikä vain alppinistit tyydytä täällä hauskannälkäänsä vaan myös maastohiihtäjille täällä on tarjolla upeitä elämyksiä. Kunnostettuja latuja on yhteensä yli 1200 km.

NÄIN MATKUSTAT

Lennot
LENNOT - Etsimme yli 100 lentoyhtiön tarjonnasta parhaan hinnnan sinulle. Valitset itse sinulle sopivimmat aikataulut, lentopäivät ja matkan pituuden. Varaa lennot ja majoitus samalla kertaa niin saat automaattisesti Valmismatkaehtojen mukaisen kuluttajansuojan.
Vuokra-auto
VUOKRA-AUTO - Varaa vuokra-auto lomallesi. Sembo tekee yhteistyötä Carnect autovuokraamon kanssa. Sopimuksemme tunnetun Autoescapen kanssa takaa sinulle toimitusvarmuuden ja edulliset hinnat. Varaa vuokra-auto jo ennen matkaa niin saat sen edullisemmin ja kätevämmin. 
Lautat
LAUTAT - Sembolta voit varata myös Euroopan suurimman lauttavarustamon Stena Linen lauttamatkoja. Sembo on osa Stena Line Travel Group yritysryhmää.