Täällä on lämpimintä

Missä päin maailmaa on lämpimintä?

Oletko yksi niistä joka sanoo talven mittaan "En kestä enää tätä kylmää" tai "mistä löytyisi lämmin rantalomakohde"? Talvella Suomessa on tavallisesti kylmää ja meidän on matkustettava etelään, jos haluamme nauttia lämmöstä. Mutta missä on kaikkein lämpimintä? Ja koska siellä on lämpimintä?
Lue lisää...

Sembolla on laaja valikoima hotelleja ja huoneistoja kaikissa lämpimissä lomakohteissa. Katso eri vaihtoehtoja ja tutki missä on lämpimintä juuri silloin kun sinä haluat lähteä lomalle ja nauttia talven lämmöstä. 

NÄIN MATKUSTAT

Lennot
LENNOT - Etsimme yli 100 lentoyhtiön tarjonnasta parhaan hinnnan sinulle. Valitset itse sinulle sopivimmat aikataulut, lentopäivät ja matkan pituuden. Varaa lennot ja majoitus samalla kertaa niin saat automaattisesti Valmismatkaehtojen mukaisen kuluttajansuojan.
Vuokra-auto
VUOKRA-AUTO - Varaa vuokra-auto lomallesi. Sembo tekee yhteistyötä Carnect autovuokraamon kanssa. Sopimuksemme tunnetun Autoescapen kanssa takaa sinulle toimitusvarmuuden ja edulliset hinnat. Varaa vuokra-auto jo ennen matkaa niin saat sen edullisemmin ja kätevämmin. 
Lautat
LAUTAT - Sembolta voit varata myös Euroopan suurimman lauttavarustamon Stena Linen lauttamatkoja. Sembo on osa Stena Line Travel Group yritysryhmää.