VUOKRAA OMA TALO

Vuokraa talo ja ota aurinkoa oman lomatalon terassilla, pulahda omaan uima-altaaseen, käy hakemassa raaka-aineet paikalliselta torilta ja tee ruokaa omassa keittiössä! Meillä on laaja valikoima vuokrataloja eri puolilla Eurooppaa. Vuokraa unelmien lomatalo kesäksi!
Lue lisää...

Olemme koonneet tähän alle muutamia esimerkkejä mutta löydät valtavasti lisää vaihtoehtoja etusivulla olevasta hakuruudusta. Huomioi, että vuokrataloissa on vaihtopäivä useimmiten lauantaisin. 

NÄIN MATKUSTAT

Lennot
LENNOT - Etsimme yli 100 lentoyhtiön tarjonnasta parhaan hinnnan sinulle. Valitset itse sinulle sopivimmat aikataulut, lentopäivät ja matkan pituuden. Varaa lennot ja majoitus samalla kertaa niin saat automaattisesti Valmismatkaehtojen mukaisen kuluttajansuojan.
Vuokra-auto
VUOKRA-AUTO - Varaa vuokra-auto lomallesi. Sembo tekee yhteistyötä Carnect autovuokraamon kanssa. Sopimuksemme tunnetun Autoescapen kanssa takaa sinulle toimitusvarmuuden ja edulliset hinnat. Varaa vuokra-auto jo ennen matkaa niin saat sen edullisemmin ja kätevämmin. 
Lautat
LAUTAT - Sembolta voit varata myös Euroopan suurimman lauttavarustamon Stena Linen lauttamatkoja. Sembo on osa Stena Line Travel Group yritysryhmää.