1 / 93

Hotellista

Nurai Island Resort sijaitsee merenrannalla, ja Cornichen ranta sijaitsee 19,3 kilometrin päässä ja Soul Beach 11,7 kilometrin päässä majoituspaikasta. Tämä ylellinen lomakeskus sijaitsee 42,8 km:n päässä kohteesta Al Raha Beach. Tässä majoituspaikassa on 32 ilmastoitua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa yksityinen uima-allas. Jokaisessa huoneessa on kalustettu terassi. Käytössäsi on kaapelikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu erillinen kylpyamme ja suihku, syvä kylpyamme ja ilmaiset hygieniatuotteet. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Soul Beach - 11,7 km / 7,2 mi
Cornichen ranta - 19,3 km / 12 mi
Al Raha Beach - 42,8 km / 26,6 mi

Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, business center ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Vietä rento päivä rannalla. Jos haluat vaihtelua auringonottoon, hotellista löytyvät myös seuraavat palvelut: ulkouima-allas ja sauna. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja piknikalue. Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Tämän lomakeskuksessa ravintolan, Frangipani, joka on yksi sen 3 ravintolasta, erikoisuuksiin kuuluu paikallinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin. Majoituspaikka on suljettu 1.4.2024–18.2.2026 (päivät saattavat muuttua). Majoituspaikka on suljettu huhtikuussa ja joulukuussa. Tämö majoituspaikka on suljettu 1.4.2024– 21.2.2026 remontin vuoksi, ja se avataan, kun remontti on valmis (remontin valmistumispäivä voi muuttua).   Sisäänkirjautuneiden asiakkaiden vieraista veloitetaan kattausmaksu: 350 AED per aikuinen ja 250 AED per lapsi.
  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 150–300 AED aikuisille ja 75–150 AED lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 600 AED per henkilö yhteen suuntaan
  • Lentokenttäkuljetus per lapsi: 250 AED yhteen suuntaan (5–12 vuoden ikäiset)
  • Aikainen sisäänkirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Sisäänkirjautumisesta veloitetaan lisämaksu klo 1.00–6.00
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Lisävuode: 600.0 AED per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.

Nurai Island Resort kartta

Osoite

Nurai Island Resort

Abu Dhabi, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

N 24.614395 E 54.476072

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa