1 / 37

Hotellista

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä maksullinen omatoiminen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas, vesiliukumäki ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, kampaamo ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Pääset nauttimaan tyrskyistä ja hiekasta helposti rantakuljetuksilla (lisämaksusta). Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen täysihoitohinnat, joihin sisältyvät paikan päällä olevissa ravintoloissa nautitut ateriat ja juomat. Ruokailuista tietyissä ravintoloissa, erikoisillallisista ja -aterioista, tietyistä juomista ja muista palveluista saatetaan veloittaa erillinen maksu.

Hotellin ravintola on hyvä paikka lounaan ja illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös kahvila ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja rantabaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa.

  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Kahya Hotel kartta

Osoite

Kahya Hotel

Alanya, Turkki

N 36.545286 E 31.986099

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa