1 / 34

Four Points by Sheraton Amarillo Central

Amarillo, Texas, Yhdysvallat

American Quarter Horse Hall of Fame (museo) on lähistöllä

Hotellista

Four Points by Sheraton Amarillo Central sijaitsee keskustassa, ja American Quarter Horse Hall of Fame (museo) ja American Quarter Horse Association 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 2,5 km:n päässä kohteesta Tri State Exposition ja 2,6 km:n päässä kohteesta Amarillon julkinen kirjasto. Kaikissa 128 huoneessa on ilmastointi ja LCD-televisio. Huoneiden pillowtop-patjallisissa sängyissä on untuvapeitot ja ylelliset vuodevaatteet. Käytössäsi on kaapelikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä hotelli tarjoaa liikeasiakkailleen 3 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hyödynnä ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus ja terassi. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, hääpalvelut ja televisio yleisissä tiloissa. Four Points Bar and Grill palvelee majoituspaikan asiakkaita tai voit hyödyntää majoituspaikan myymälän. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Buffetaamiainen on saatavilla arkipäivisin lisämaksusta.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 9.99–9.99 USD aikuisille ja 6.99–6.99 USD lapsille

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla, ja asiakkaat voivat päästä huoneeseen mobiililaitteella.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Four Points by Sheraton Amarillo Central kartta

Osoite

Four Points by Sheraton Amarillo Central

Amarillo, Texas, Yhdysvallat

N 35.193647 E -101.816332

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa