1 / 37

Hotellista

Rym el Djamil Hotel sijaitsee keskustassa, ja Aïn Achirin ranta sijaitsee 2 minuutin ajomatkan päässä ja Le Cours (historiallinen rakennus) 9 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 8 km:n päässä kohteesta Sidi Bou Merouanen moskeija ja 10,3 km:n päässä kohteesta Hippo Regius. Tässä majoituspaikassa on 78 yksilöllisesti sisustettua huonetta. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Asiakkaiden käytössä on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden) ilmaiseksi. Hyödynnä kauden mukainen ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Hotellin ravintola on hyvä paikka lounaan ja illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös kahvila ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Ilmainen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 6.30–10.00.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 200.00 DZD per henkilö per yö

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Naimattomien pariskuntien yöpyminen samassa huoneessa saattaa olla paikallisten lakien vastaista. Asiakkaiden tulee esittää vihkitodistus majoituspaikan sitä pyytäessä.
  • Lapset eivät välttämättä saa ilmaista aamiaista.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Rym el Djamil Hotel kartta

Osoite

Rym el Djamil Hotel

Annaba, Algeria

N 36.948402 E 7.772747

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa