1 / 70

Lithia Springs Resort

Medford - OR, Yhdysvallat

Hotellista

Oregon Shakespeare Festival ja Talent Library sijaitsevat 10 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä aamiaismajoitus sijaitsee 3,9 km:n päässä kohteesta Allen Elizabethan Theatre ja 3,9 km:n päässä kohteesta Angus Bowmer Theatre. Tässä majoituspaikassa on 38 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi ja mikroaaltouuni. Varusteluun kuuluu sänky, jossa on untuvapeitot ja italialaiset Frette-lakanat. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio ja kaapelikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu erillinen kylpyamme ja suihku, lähdevesiallas ja ilmaiset hygieniatuotteet. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, business center ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Kylpylän rentouttaviin hoitoihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas, kuumavesiallas sekä polkupyörien vuokraus. Tämän aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Lithia Springs Resort tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.00–10.00.

  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Vauvansänky: 10.0 USD per yöpyminen
  • Lisävuode: 20.0 USD per yöpyminen

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Korkeintaan 12 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.

Lithia Springs Resort kartta

Osoite

Lithia Springs Resort

Ashland, Oregon, Yhdysvallat

N 42.22083 E -122.74358

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa