1 / 60

Hotellista

Roman Baths ja Thermae Bath Spa sijaitsevat 5 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 20,9 km:n päässä kohteesta Cabot Circus ja 22,3 km:n päässä kohteesta Bristolin yliopisto. Kaikkien 61 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, työpöytä ja vedenkeitin. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssikeskus ja 3 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hyödynnä terassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa concierge-palvelut, hääpalvelut ja takka aulassa. Hotellin ravintola, The Lansdown, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen on tarjolla päivittäin. Tämän majoituspaikan virallinen tähtiluokitus on Englannin kansallisen matkailujohtokunnan VisitEnglandin myöntämä. Majoituspaikassa tehdään remonttia 30.4.2024– 7.5.2024 (remontin valmistumispäivä voi muuttua). Remontti vaikuttaa seuraaviin alueisiin:

  • Hissi
Teemme kaikkemme häiriöiden ja meluhaittojen minimoimiseksi kunnostustöiden aikana.
  • Maksu tilauksen mukaan valmistetusta aamiaisesta: noin 5.0–20 GBP per henkilö
  • Kattamaton omatoiminen pysäköinti: 10 GBP per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Jotkin tilat eivät välttämättä ole esteettömiä. Asiakkaat saavat lisätietoja ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Lansdown Grove kartta

Osoite

Lansdown Grove

Bath, Englanti, Yhdistynyt Kuningaskunta

N 51.390679 E -2.363728

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa