1 / 39

The Dunloe Hotel & Gardens

Kerry, Irlanti

Hotellista

The Dunloe Hotel & Gardens sijaitsee golfkentän vieressä, ja Killarney National Park ja Dunloen golfkenttä 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 2,7 km:n päässä kohteesta O'Sullivan's Cascade ja 3 km:n päässä kohteesta Lough Leane. Kaikkien 102 huoneen varusteluun kuuluu espressokoneet ja DVD-soitin. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio ja digitaalikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Dunloen golfkenttä - 1,1 km / 0,7 mi
Killarney National Park - 1,4 km / 0,9 mi
Lough Leane - 2 km / 1,3 mi
Beaufort Golf Course (golfkeskus) - 4,5 km / 2,8 mi
Tomies Wood - 4,6 km / 2,8 mi
O'Sullivan's Cascade - 4,6 km / 2,8 mi
Gap of Dunloe - 4,8 km / 3 mi
Carrantuohill - 5,9 km / 3,7 mi
Purple Mountain (vuori) - 5,9 km / 3,7 mi
Aghadoe (historiallinen alue) - 7,3 km / 4,5 mi
Parkavonear Castle - 7,3 km / 4,5 mi
Ballymalis Castle - 7,6 km / 4,7 mi
Killarney Golf Club (golfkeskus) - 7,7 km / 4,8 mi
Castlerosse Golf (golfkeskus) - 7,9 km / 4,9 mi
Killarney Riding Stables (ratsastustalli) - 8,1 km / 5 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Killarney (KIR-Kerry) - 24,5 km / 15,2 mi
Cahirciveen (CHE-Reeroe) - 57,4 km / 35,7 mi

Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Killarney (KIR-Kerry).

Käytössäsi on business center, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua esimerkiksi hieronnassa. Paikan päällä on lisäksi sisätenniskenttää, sisäuima-allas sekä sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone. Majoituspaikan ravintola, The Grill Resturant, tarjoaa näkymän puutarhaan. Voit aterioida siellä ulkotiloissa sään salliessa. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Haluatko rentoutua? Nauti muutama drinkki 2 baarissa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–10.30. Fáilte Ireland (The National Tourism Development Authority) määrittää virallisen tähtiluokituksen maan Irlanti majoituspaikoille. Tämä Hotel on saanut luokituksen 5 stars. Majoituspaikka on suljettu 31. lokakuuta – 14. huhtikuuta.
  • Lisävuode: 40.0 EUR per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Golfin tiiajat, hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

The Dunloe Hotel & Gardens kartta

Osoite

The Dunloe Hotel & Gardens

Beaufort, Irlanti

N 52.059713 E -9.627472

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa