1 / 39

Hotellista

Hotel Settles sijaitsee keskustassa, joten Big Spring Municipal Auditorium löytyy kivenheiton päästä ja Heritage Museum of Big Spring puolestaan vain 6 minuutin kävelymatkan päästä. Tämä historiallinen hotelli sijaitsee 1,4 km:n päässä kohteesta Scenic Mountain Medical Group - Main Street ja 2,7 km:n päässä kohteesta Scenic Mountain Medical Group - Gregg Street. Kaikkien 65 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi ja taulutelevisio. Huoneiden pillowtop-patjallisissa sängyissä on ylelliset vuodevaatteet. Tarjolla on maksuton internetyhteys (langaton ja kiinteä), ja mukavuuksiin kuuluu myös iPod-telakointiasema ja satelliittikanavat. Kylpyhuoneesta löytyy kylpyamme tai suihku, designer-hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 259 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssikeskus ja 5 kokoushuonetta. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas, kuumavesiallas ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa kampaamo, hääpalvelut ja piknikalue. Majoituspaikan ravintola, Settles Grill, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu amerikkalainen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 100.00 USD per ajoneuvo (menopaluu, korkeintaan 4 henkilöä)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Uima-allasta voi käyttää klo 8.00–22.00.
  • Kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.

Hotel Settles kartta

Osoite

Hotel Settles

Big Spring, Texas, Yhdysvallat

N 32.253012 E -101.475355

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa