1 / 32

Casa Gelferraro

Trapani, Italia

Hotellista

Tämä loma-asunto tarjoaa käyttöösi keittiön, jossa on jääkaappi ja liesi. Sängyssä on egyptinpuuvillaiset lakanat ja huoneessa on myös vuodesohva. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä. Omassa kylpyhuoneessa on syvä kylpyamme ja bidee. Käytössäsi on tietokonepiste, kuivapesula-/pesulapalvelut ja kielitaitoinen henkilökunta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu kauden mukainen ulkouima-allas ja vuokrattavia polkupyöriä. Tämän loma-asunnon palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, pelihalli/-huone ja televisio yleisissä tiloissa.

  • Siivous on saatavilla lisämaksusta, joka vaihtelee yöpymisen keston ja yksikön koon mukaan.

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Uima-allas on avoinna ympäri vuorokauden.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkien majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Casa Gelferraro kartta

Osoite

Casa Gelferraro

Calatafimi, Italia

N 37.9074924 E 12.8352002

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa