1 / 100

Saccharum Resort

Calheta, Portugali

Hotellista

Saccharum Resort sijaitsee merenrannalla, ja Casa das Mudas Arts Center sijaitsee 3 minuutin ajomatkan päässä ja Church of Our Lady of Light 9 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 31 km:n päässä kohteesta Museu CR7 ja 33,2 km:n päässä kohteesta Porto Monizin luonnonaltaat. Kaikissa 243 huoneessa on ilmastointi ja minibaari. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja tohvelit. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Casa das Mudas Arts Center - 2,3 km / 1,4 mi
Church of Our Lady of Light - 8,3 km / 5,2 mi
Beachside Square - 8,4 km / 5,2 mi
Ponta Do Solin ranta - 8,7 km / 5,4 mi
Madeiran laurisilvametsä - 9,9 km / 6,1 mi
Paul do Marin ranta - 10,5 km / 6,5 mi
Madeiran kansatieteellinen museo - 12,8 km / 7,9 mi
Eglise de Faja da Ovelha - 13,6 km / 8,5 mi
25 Fontes and Cascada da Risco - 16,4 km / 10,2 mi
Levada Pedregal - 17,7 km / 11 mi
Ponta do Pargo Lighthouse - 18,3 km / 11,4 mi
Fanalin suojeltu alue - 21,9 km / 13,6 mi
Cabo Girao (niemi) - 22,5 km / 14 mi
CityBubbles - 26,6 km / 16,5 mi
Formosan uimaranta - 27,5 km / 17,1 mi

Lähin suuri lentokenttä on Funchal (FNC-Cristiano Ronaldo) - 47,9 km / 29,8 mi

Käytössäsi on business center, limusiini- / town car -palvelu ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 227 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja 5 kokoushuonetta. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä maksullinen omatoiminen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua esimerkiksi hieronnassa. Nauti auringosta hotellin yksityisellä rannalla tai kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellista löytyvät myös seuraavat mukavuudet/harrastukset: kuntoklubi ja vuokrattavat polkupyörät. Tämän art deco -tyylisen hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, lastenvahti (lisämaksusta) ja pelihalli/-huone. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 2 ravintolaa. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina) ja kahvila. Käytössäsi on rantabaari ja allasbaari. Jos mielesi tekee raikasta juotavaa, kokeile myös palveluihin kuuvaa 3 baaria. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.30–10.00.
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 150 EUR per huone yhteen suuntaan
  • Katettu omatoiminen pysäköinti: 11 EUR per päivä (ilman kulkurajoituksia)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Saccharum Resort kartta

Osoite

Saccharum Resort

Calheta, Portugali

N 32.717339 E -17.16923

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa