1 / 28

San Felipe el Real

Chihuahua, Meksiko

Hotellista

San Felipe el Real sijaitsee historiallisella alueella, ja Fashion Mall (ostoskeskus) ja Cathedral of Chihuahua (kirkko) 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä majatalo sijaitsee 1 km:n päässä kohteesta Centro Cultural Quinta Gameros ja 1,1 km:n päässä kohteesta Semillan tieteen ja teknologian museo. Tässä majoituspaikassa on 6 yksilöllisesti sisustettua huonetta. Jokaisessa huoneessa on patio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huone siivotaan pyynnöstä, ja silitysrauta/-lauta on saatavilla pyynnöstä. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja kirjasto. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Käytössäsi on puutarha sekä ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu.

  • Turvallinen omatoiminen pysäköinti: 50 MXN per yö
  • Lemmikit: 200.00 MXN per majoitustila per yöpyminen
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla, ja asiakkaat voivat päästä huoneeseen mobiililaitteella.

San Felipe el Real kartta

Osoite

San Felipe el Real

Chihuahua, Chihuahua, Meksiko

N 28.6318 E -106.077193

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa