1 / 34

Hotellista

Hotel Los Andes sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Museo de Arqueología Olmeca sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä ja Museo de Arqueologia Olmeca 6 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee 5,8 km:n päässä kohteesta Plaza Independencian aukio ja 6,1 km:n päässä kohteesta Pemexin pääkonttori. Kaikissa 58 huoneessa on ilmastointi ja LCD-televisio. Varusteluun kuuluu Tempur Pedic -patjallinen sänky. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja ilmaiset hygieniatuotteet. Käytössäsi on business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssitila ja kokoushuoneita. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös vesiliukumäki. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, pelihalli/-huone ja hääpalvelut. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan, kahvila ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joissa voit tavata muita asiakkaita. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–11.00.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 110 MXN aikuisille ja 70 MXN lapsille

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hotelli varaa oikeuden kieltäytyä tietyntyyppisistä ryhmä- tai juhlavarauksista, mukaan lukien polttarijuhlat.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Jotkin tilat eivät välttämättä ole esteettömiä. Asiakkaat saavat lisätietoja ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Autoa ei tarvita tähän majoituspaikkaan pääsemiseksi.
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Hotel Los Andes kartta

Osoite

Hotel Los Andes

Coatzacoalcos, Veracruz, Meksiko

N 18.112881 E -94.448279

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa