1 / 61

Dingle Skellig Hotel & Peninsula Spa

Kerry, Irlanti

Hotellista

Greenlane Gallery ja Phoenix Cinema sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 0,9 km:n päässä kohteesta Dinglen satama ja 0,9 km:n päässä kohteesta Ballyavenooragh. Tässä majoituspaikassa on 113 kodikasta huonetta. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneissa on suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, jossa on sadesuihkupää. Varusteluun kuuluu puhelin, työpöytä ja vedenkeitin. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Greenlane Gallery - 0,7 km / 0,4 mi
Phoenix Cinema - 0,8 km / 0,5 mi
The Dillon Gallery - 0,9 km / 0,5 mi
Ballyavenooragh - 0,9 km / 0,5 mi
Dinglen satama - 0,9 km / 0,6 mi
Trinity Tree - 0,9 km / 0,6 mi
St. Mary's Church - 1 km / 0,6 mi
St. James Church - 1 km / 0,6 mi
Irish Adventures (teemapuisto) - 1,2 km / 0,7 mi
Dingle Oceanworld Aquarium (meriakvaario) - 1,3 km / 0,8 mi
Temple Martin - 2,1 km / 1,3 mi
Art in Stone Antonio Fazio - 4 km / 2,5 mi
Gallarus Oratory - 7,8 km / 4,8 mi
Penny's Pottery - 7,9 km / 4,9 mi
Ventry Beach - 7,9 km / 4,9 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Cahirciveen (CHE-Reeroe) - 95 km / 59,1 mi
Shannon (SNN) - 173,7 km / 108 mi

Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Shannon (SNN).

Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä hotelli tarjoaa liikeasiakkailleen 2 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi sisäuima-allas, kuntosali sekä polkupyörien vuokraus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, pelihalli/-huone ja hääpalvelut. Majoituspaikan ravintola, Coastguard Restaurant, tarjoaa näkymän valtamerelle; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu irlantilainen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen täysi aamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–10.00. Fáilte Ireland (The National Tourism Development Authority) määrittää virallisen tähtiluokituksen maan Irlanti majoituspaikoille. Tämä Hotel on saanut luokituksen 4 stars.
  • Maksu täydestä aamiaisesta: noin 25 EUR aikuisille ja 25 EUR lapsille

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Dingle Skellig Hotel & Peninsula Spa kartta

Osoite

Dingle Skellig Hotel & Peninsula Spa

Dingle, Irlanti

N 52.133824 E -10.267909

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa