1 / 34

Dingle Benners Hotel

Kerry, Irlanti

Hotellista

Dingle Benners Hotel sijaitsee keskustassa, joten St. James Church löytyy kivenheiton päästä ja Phoenix Cinema puolestaan vain 5 minuutin kävelymatkan päästä. Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee 0,9 km:n päässä kohteesta Dinglen satama ja 1,2 km:n päässä kohteesta Irish Adventures (teemapuisto). Tässä majoituspaikassa on 52 yksilöllisesti sisustettua huonetta. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja kylpytakit. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on kahvin-/vedenkeitin ja turndown-palvelu. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

St. James Church - 0,1 km / 0,1 mi
Ballyavenooragh - 0,1 km / 0,1 mi
Phoenix Cinema - 0,3 km / 0,2 mi
St. Mary's Church - 0,3 km / 0,2 mi
Trinity Tree - 0,3 km / 0,2 mi
Greenlane Gallery - 0,4 km / 0,2 mi
The Dillon Gallery - 0,4 km / 0,2 mi
Dinglen satama - 0,6 km / 0,4 mi
Irish Adventures (teemapuisto) - 0,9 km / 0,6 mi
Dingle Oceanworld Aquarium (meriakvaario) - 1 km / 0,6 mi
Temple Martin - 1,7 km / 1,1 mi
Art in Stone Antonio Fazio - 3,7 km / 2,3 mi
Penny's Pottery - 7,5 km / 4,7 mi
Gallarus Oratory - 7,5 km / 4,7 mi
Ventry Beach - 7,5 km / 4,7 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Cahirciveen (CHE-Reeroe) - 96,6 km / 60 mi
Killarney (KIR-Kerry) - 57,2 km / 35,6 mi

Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Killarney (KIR-Kerry).

Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Tämän hotellin palveluihin kuuluu hääpalvelut, takka aulassa ja alennus lähistöllä sijaitsevan kuntoilutilan käytöstä. Majoituspaikan baari/aulabaari, Mrs Benners Bar, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu irlantilainen keittiö. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Maksullinen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen on tarjolla päivittäin. Fáilte Ireland (The National Tourism Development Authority) määrittää virallisen tähtiluokituksen maan Irlanti majoituspaikoille. Tämä Hotel on saanut luokituksen 3 stars.
  • Maksu tilauksen mukaan valmistetusta aamiaisesta: noin 15 EUR per henkilö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Dingle Benners Hotel kartta

Osoite

Dingle Benners Hotel

Dingle, Irlanti

N 52.141418 E -10.267894

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa