1 / 44

Home2 Suites by Hilton Eau Claire South

Eau Claire - WI, Yhdysvallat

Hotellista

Home2 Suites by Hilton Eau Claire South sijaitsee ostosalueella, joten Oakwood Mall löytyy kivenheiton päästä ja Lowes Creek County Park puolestaan vain 4 minuutin ajomatkan päästä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 3,4 km:n päässä kohteesta Chaos Waterpark (vesipuisto) ja 3,4 km:n päässä kohteesta Action City. Kaikissa 85 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä mikroaaltouuni. Mukavuuksiin kuuluu 46-tuumainen taulutelevisio ja satelliittikanavat. Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on kylpyamme tai suihku. Varusteluun kuuluu työpöytä, vuodesohva ja puhelin (ilmaiset paikallispuhelut). Käytössäsi on business center, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sisäuima-allas ja kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, yhteinen olohuone ja grilli. Home2 Suites by Hilton Eau Claire South tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 6.00–10.00.

  • Lemmikit: 50 USD per majoitustila per yöpyminen
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Home2 Suites by Hilton Eau Claire South kartta

Osoite

Home2 Suites by Hilton Eau Claire South

Eau Claire, Wisconsin, Yhdysvallat

N 44.772808 E -91.44569

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa