1 / 72

Hotellista

Roots sijaitsee merenrannalla, ja Punainenmeri ja Q Mall sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva hotelli sijaitsee 13,1 km:n päässä kohteesta El-Quseirin linnoitus ja 13,1 km:n päässä kohteesta Ottoman Fortress. Tässä majoituspaikassa on 30 kodikasta huonetta. Jokaisessa huoneessa on kalustettu terassi. Käytössäsi on limusiini- / town car -palvelu, kielitaitoinen henkilökunta ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit hemmotella itseäsi kylpylässä, sillä sen palveluihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut ja kasvohoidot. Vietä rento päivä rannalla. Jos haluat vaihtelua auringonottoon, hotellista löytyvät myös seuraavat palvelut: ulkouima-allas ja vuokrattavia polkupyöriä. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa langaton internetyhteys (lisämaksusta), pelihalli/-huone ja televisio yleisissä tiloissa. Lähistöllä sijaitseville nähtävyyksille pääsee helposti alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Majoituspaikan ravintolassa, Roots Restaurant, on baari/aulabaari. Ravintolan erikoisuuksiin kuuluu kansainvälinen keittiö, ja siellä voi sään salliessa nauttia illallista ulkona. Palveluihin kuuluu myös kahvila. Palveluihin kuuluu myös rantabaari ja allasbaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.30–9.30.

  • Langaton internetyhteys huoneessa: 90 EGP per yöpyminen (hinnat saattavat vaihdella)
  • Maksullinen langaton internetyhteys yleisissä tiloissa: 90 EGP per viikko (hinnat saattavat vaihdella)
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 2000 EGP per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 2 henkilöä)
  • Myöhäinen uloskirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 360 EGP

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Uima-altaan aukioloajat: klo 7.00–19.00.
  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Enintään 2 korkeintaan 11 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Roots kartta

Osoite

Roots

El Quseir, Egypti

N 26.204491 E 34.218228

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa