1 / 89

Apartamentos Los Verodes

Valverde, Kanariansaaret

Hotellista

Käytössäsi on matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä polkupyörien vuokraus, kattoterassi ja puutarha. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja pelihalli/-huone. Tämä huoneistohotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Asiakkaidemme avuksi näytämme luokituksen oman luokitusjärjestelmämme mukaisesti.

  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin (saat lisätietoja näistä maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Apartamentos Los Verodes kartta

Osoite

Apartamentos Los Verodes

Frontera, Espanja

N 27.754857 E -18.008118

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa