1 / 29

Seree Grand Resort

Trang, Thaimaa

Hotellista

Hat Yai University ja Ocean Shopping Town (ostoskeskus) sijaitsevat 15 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 13,3 km:n päässä kohteesta Kim Yongin markkinat ja 13,8 km:n päässä kohteesta Lee Garden Plaza. Kaikissa 20 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on työpöytä ja kahvin-/vedenkeitin. Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotelli tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Buffetaamiainen on saatavilla viikonloppuisin lisämaksusta.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 200 THB aikuisille ja 100 THB lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 100 THB per henkilö yhteen suuntaan
  • Lentokenttäkuljetusmaksu per lapsi: 100 THB (yhteen suuntaan)
  • Lisävuode: 360.0 THB per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 8 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.

Seree Grand Resort kartta

Osoite

Seree Grand Resort

Hat Yai, Thaimaa

N 6.954508 E 100.398736

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa