1 / 39

Huntsville Marriott at the Space & Rocket Center

Huntsville - AL, Yhdysvallat

Hotellista

Huntsville Marriott at the Space & Rocket Center sijaitsee lähellä lentokenttää, ja Yhdysvaltain avaruus- ja rakettikeskus sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä ja University of Alabama-Huntsville (yliopisto) 4 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 3,4 km:n päässä kohteesta Bridge Street Town Centre (ostoskeskus) ja 7,7 km:n päässä kohteesta Von Braun Center (stadioni). Kaikkien 290 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Huoneiden pillowtop-patjallisissa sängyissä on untuvapeitot ja italialaiset Frette-lakanat. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä maksullinen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 1126 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja 13 kokoushuonetta. Asiakkaiden käytössä on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden) ilmaiseksi. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu kuntokeskus ja kauden mukainen ulkouima-allas. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa langaton internetyhteys (lisämaksusta), concierge-palvelut ja lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Nauti ruoista hotellin ravintolassa nimeltä Porters Steakhouse, joka on yksi majoituspaikan 2 ravintolasta. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina) ja kahvila. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Lisämaksusta voit ostaa myös buffetaamiaisen.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 14.95 USD per henkilö
  • Langaton internetyhteys huoneessa: 9.95 USD per päivä (hinnat saattavat vaihdella)
  • Maksullinen kiinteä internetyhteys huoneessa: 9.95 USD per päivä (hinnat saattavat vaihdella)
  • Maksullinen langaton internetyhteys yleisissä tiloissa: 9.95 USD per päivä (hinnat saattavat vaihdella)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Uima-allas on avoinna kauden mukaan syyskuu.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Huntsville Marriott at the Space & Rocket Center kartta

Osoite

Huntsville Marriott at the Space & Rocket Center

Huntsville, Alabama, Yhdysvallat

N 34.711185 E -86.649994

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa