1 / 43

Homewood Suites by Hilton Kalispell, MT

Vannes, Ranska

Hotellista

Kalispell Regional Healthcare ja Kalispell Regional Medical Center sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 20,4 km:n päässä kohteesta Flathead Lake (järvi) ja 4,2 km:n päässä kohteesta Northern Pines Golf Club. Tässä majoituspaikassa on 100 viihtyisää huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on täysikokoinen jääkaappipakastin ja liesi. Tarjolla on maksuton internetyhteys (langaton ja kiinteä), ja mukavuuksiin kuuluu myös taulutelevisio, jossa on korkealuokkaiset TV-kanavat. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja ilmaiset sanomalehdet arkipäivisin. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, ympäri vuorokauden auki oleva business center ja express-uloskirjautuminen. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sisäuima-allas ja kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, takka aulassa ja grilli. The Lodge palvelee majoituspaikan asiakkaita. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan arkipäivisin klo 6.00–9.00 ja viikonloppuisin klo 7.00–10.00.

  • Lemmikkimaksu: 50 USD per majoitustila (vaihtelee yöpymisen keston mukaan)
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Homewood Suites by Hilton Kalispell, MT kartta

Osoite

Homewood Suites by Hilton Kalispell, MT

Kalispell, Montana, Yhdysvallat

N 48.233772 E -114.32589

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa