1 / 33

Kandy Waters Hotel

Hotellista

Kandy Waters Hotel sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Malwathu Maha Viharaya sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Kandy-järvi 5 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä hotelli sijaitsee 0,9 km:n päässä kohteesta Wales-puisto ja 1 km:n päässä kohteesta Lakeside Adventist -sairaala. Kaikkien 9 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Malwathu Maha Viharaya - 0,4 km / 0,2 mi
Kandy-järvi - 0,4 km / 0,3 mi
Wales-puisto - 1 km / 0,6 mi
Kandyn kellotorni - 1,4 km / 0,9 mi
Lakeside Adventist -sairaala - 1,5 km / 1 mi
Asgiriyan stadion - 1,6 km / 1 mi
Natha Devale - 1,6 km / 1 mi
Sri Dalada Maligawa - 1,6 km / 1 mi
Kansallismuseo - 1,7 km / 1,1 mi
Kansainvälinen buddhalaisuusmuseo - 1,8 km / 1,1 mi
Kandyn taideyhdistys ja kulttuurikeskus - 1,8 km / 1,1 mi
Brittiläinen sotilashautausmaa - 1,8 km / 1,1 mi
Kandyn kuninkaallinen palatsi - 1,8 km / 1,1 mi
Maha Vishnu Devalaya - 1,9 km / 1,2 mi
Commonwealth War Cemetery - 2 km / 1,2 mi

Lähin suuri lentokenttä on Colombo (CMB-Bandaranaiken kansainvälinen lentokenttä) - 115,3 km / 71,6 mi

Käytössäsi on limusiini- / town car -palvelu, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Asiakkailla on käytössään maksulliset lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden) ja maksulliset kuljetukset rautatieasemalta majoituspaikkaan. Hyödynnä terassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa concierge-palvelut, lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja ja televisio yleisissä tiloissa. Lisämaksullisilla kuljetuksilla pääset lähistön rannalle tai ostoskeskukseen. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Maksullinen mannermainen aamiainen on tarjolla päivittäin.
  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 4 USD aikuisille ja 3 USD lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 55.00 USD per ajoneuvo menopaluu
  • Vauvansänky: 4.0 USD per yöpyminen
  • Lisävuode: 10.0 USD per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 2 korkeintaan 5 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

Kandy Waters Hotel kartta

Osoite

Kandy Waters Hotel

Kandy, Sri Lanka

N 7.28793 E 80.64179

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa