1 / 67

Crystal Springs B&B

Kerry, Irlanti

Hotellista

Crystal Springs B&B sijaitsee golfkentän vieressä, ja Killarney National Park ja Killarney Methodist Church 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä perheystävällinen majatalo sijaitsee 1,9 km:n päässä kohteesta Speir Bhean Monument ja 2,1 km:n päässä kohteesta St. Mary's Well. Kaikkien 10 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi ja äly-tv:t. Huoneiden pillowtop-patjallisissa sängyissä on egyptinpuuvillaiset lakanat. Kaapelikanavat tarjoavat viihdykettä jokaiselle. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, matkatavarasäilytys ja kirjasto. Palveluihin kuuluu pysäköinti matkailuautoille/busseille/kuorma-autoille. Hyödynnä polkupyörien vuokraus, terassi ja puutarha. Tämän majatalon palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja kampaamo. Majatalo tarjoaa asiakkailleen kahvila ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Tilauksen mukaan valmistettu aamiainen kuuluu hintaan. Fáilte Ireland (The National Tourism Development Authority) määrittää virallisen tähtiluokituksen maan Irlanti majoituspaikoille. Tämä Guesthouse on saanut luokituksen 3 stars.

  • Myöhäisestä sisäänkirjautumisesta veloitetaan 10 EUR:n suuruinen lisämaksu klo 23.30–2.00
  • Lisävuode: 40.0 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Golfin tiiajat tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Lapset eivät välttämättä saa ilmaista aamiaista.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Crystal Springs B&B kartta

Osoite

Crystal Springs B&B

Killarney, Irlanti

N 52.05296 E -9.487559

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa