1 / 40

The Long Beach Resort

Hotellista

The Long Beach Resort sijaitsee rannalla, ja Koggalan ranta ja Martin Wickramsinghe -kansanmuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä tasokas lomakeskus sijaitsee 19,1 km:n päässä kohteesta Mirissan ranta ja 0,7 km:n päässä kohteesta Koggala-järvi. Tässä majoituspaikassa on 102 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa iPod-telakointiasema ja LCD-televisio. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä lomakeskus tarjoaa asiakkailleen 0 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuone. Kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös höyrysauna. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys ja grilli. Iris, joka on yksi tämän lomakeskuksen 2 ravintolasta, tarjoaa herkkuja joka makuun. Halutessasi käytössäsi on myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja allasbaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa.

  • Vauvansänky: 15.0 USD per yö
  • Lisävuode: 15.0 USD per yöpyminen

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 5 korkeintaan 1 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.

The Long Beach Resort kartta

Osoite

The Long Beach Resort

Koggala, Sri Lanka

N 5.988823 E 80.323144

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa