1 / 100

Milky Bay Resort

Koh Phangan, Thaimaa

Hotellista

Milky Bay Resort sijaitsee valtameren rannalla, ja Thong Sala Pier ja Hard Road 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva lomakeskus sijaitsee 8 km:n päässä kohteesta Haad Rin Nokin ranta ja 14,7 km:n päässä kohteesta Thong Nai Pan Noin ranta. Tässä majoituspaikassa on 38 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa jääkaappi ja äly-tv:t. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Mukavuuksiin kuuluu iPod-telakointiasema ja digitaalikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Hard Road - 0,7 km / 0,4 mi
Ban Thain ranta - 2 km / 1,2 mi
Tong Salan ranta - 2,1 km / 1,3 mi
Thongsalan kävelykatu - 3,1 km / 1,9 mi
Pantipin ruokamarkkinat - 3,5 km / 2,2 mi
Raja-lauttaterminaali - 3,7 km / 2,3 mi
Thong Sala Pier - 4 km / 2,5 mi
Nai Wok Beach - 4,3 km / 2,7 mi
Ao Plaay Laem Beach - 5 km / 3,1 mi
Wok Tum Beach - 6,7 km / 4,2 mi
Phaengin vesiputous - 6,9 km / 4,3 mi
Nam Tok Phaeng - 7,2 km / 4,5 mi
Nam Tok Than Sadet - 7,2 km / 4,5 mi
Hin Kong Beach - 7,5 km / 4,7 mi
Haad Rin Nokin ranta - 8 km / 5 mi

Lähin suuri lentokenttä on Ko Samui (USM) - 64,2 km / 39,9 mi

Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, tietokonepiste ja express-uloskirjautuminen. Käytössäsi on kuljetukset majoituspaikasta lentokentälle (saatavilla pyynnöstä). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua muun muassa hieronnassa. Vietä rento päivä rannalla. Jos haluat vaihtelua auringonottoon, hotellista löytyvät myös seuraavat palvelut: ulkouima-allas. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Majoituspaikan rannalla sijaitseva ravintola, Milky Bay Restaurant, tarjoaa näkymän puutarhaan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina) ja baari/aulabaari. Maksullinen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen on tarjolla päivittäin.
  • Maksu tilauksen mukaan valmistetusta aamiaisesta: noin 350 THB aikuisille ja 150 THB lapsille
  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 1200 THB per henkilö
  • Lentokenttäkuljetus per lapsi: 1000 THB yhteen suuntaan (4–12 vuoden ikäiset)
  • Vauvansänky: 1000.0 THB per yö
  • Lisävuode: 1600.0 THB per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Yksi korkeintaan 3 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.

Milky Bay Resort kartta

Osoite

Milky Bay Resort

Koh Phangan, Thaimaa

N 9.703396 E 100.010352

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa