1 / 81

Maehaad Bay Resort

Koh Phangan, Thaimaa

Hotellista

Maehaad Bay Resort sijaitsee merenrannalla, ja Mae Haadin ranta sijaitsee 1 minuutin ajomatkan päässä ja Ban Chalokin ranta 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä rannalla sijaitseva lomakeskus sijaitsee 2,8 km:n päässä kohteesta Saladin ranta ja 13,7 km:n päässä kohteesta Thong Sala Pier. Kaikissa 48 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä minibaari. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu 40-tuumainen LCD-televisio ja satelliittikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Käytössäsi on business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Asiakkailla on käytössään maksulliset lauttaterminaalikuljetukset sekä ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja kuntokeskus. Tämän lomakeskuksen palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, hääpalvelut ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Asiakkaat pääsevät lähistöllä sijaitseviin kohteisiin alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Lomakeskuksen ravintola tarjoaa näkymän valtamerelle. Muihin palveluihin kuuluu baari/aulabaari ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki allasbaarissa. Maksullinen mannermainen aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 350–500 THB per henkilö
  • Lisävuode: 1000.0 THB per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 3 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.

Maehaad Bay Resort kartta

Osoite

Maehaad Bay Resort

Koh Phangan, Thaimaa

N 9.79704 E 99.9818

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa