1 / 33

Olas Altas Inn Hotel & Spa

Mazatlan, Meksiko

Hotellista

Olas Altas Inn Hotel & Spa sijaitsee lähellä lahtea, ja Norten ranta ja Mazatlánin akvaario sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee 1,4 km:n päässä kohteesta La Gran Plaza -ostoskeskus ja 1,4 km:n päässä kohteesta Teodoro Mariscalin stadion. Kaikkien 80 huoneen mukavuuksiin kuuluu ilmastointi. Mukavuuksiin kuuluu satelliittikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, kattotuuletin ja silitysrauta/-lauta. Käytössäsi on business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Palveluihin kuuluu ilmainen valet-pysäköinti. Täyden palvelun kylpylässä voit rentoutua muun muassa hieronnassa. Paikan päällä on lisäksi ulkouima-allas, sauna sekä kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan, kahvila ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Rentoudu nauttimalla pari drinkkiä baarissa or allasbaarissa. Maksullinen tilauksen mukaan valmistettu aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu tilauksen mukaan valmistetusta aamiaisesta: noin 100–200 MXN aikuisille ja 100–200 MXN lapsille

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 2 korkeintaan 10 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.

Olas Altas Inn Hotel & Spa kartta

Osoite

Olas Altas Inn Hotel & Spa

Mazatlán, Sinaloa, Meksiko

N 23.23085 E -106.432798

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa