1 / 18

Super 8 by Wyndham Mt. Pleasant TX

Greenville - TX, Yhdysvallat

Hotellista

Titus Regional Medical Center ja Mount Pleasant Civic Center sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä motelli sijaitsee 1,5 km:n päässä kohteesta Modern Western Museum ja 2,3 km:n päässä kohteesta Mount Pleasant Country Club. Kaikissa 65 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä mikroaaltouuni. Mukavuuksiin kuuluu LED-televisio ja kaapelikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on työpöytä ja kahvin-/vedenkeitin. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, kielitaitoinen henkilökunta ja pyykinpesutilat. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: kuntokeskus, ilmainen langaton internetyhteys ja televisio yleisissä tiloissa. Tämän motellin palveluihin kuuluu muun muassa piknikalue, grilli ja myyntiautomaatti. Super 8 by Wyndham Mt. Pleasant TX tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Ilmainen mukaan otettava aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 6.00–9.00.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Takuumaksu: 20 USD

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lemmikit: 20.00 USD per lemmikki per päivä
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Aikainen sisäänkirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin (saat lisätietoja näistä maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla, ja rokottamattomien asiakkaiden tulee käyttää kasvomaskia yleisissä tiloissa.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Super 8 by Wyndham Mt. Pleasant TX kartta

Osoite

Super 8 by Wyndham Mt. Pleasant TX

Mount Pleasant, Texas, Yhdysvallat

N 33.178734 E -94.9738

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa