1 / 46

Hilton Garden Inn Muscat Al Khuwair

Hotellista

Hilton Garden Inn Muscat Al Khuwair sijaitsee keskustassa, ja Muttrahin basaari ja Panorama Mallin ostoskeskus 15 minuutin ajomatkan päässä. Tämä tasokas hotelli sijaitsee 22,2 km:n päässä kohteesta Al Moujin venesatama ja 3,2 km:n päässä kohteesta Omanin luonnonhistoriallinen museo. Kaikkien 232 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi ja LCD-televisio. Käytössäsi on kaapelikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu kylpyamme tai suihku, designer-hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero (johon mahtuu kannettava tietokone) ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Omanin luonnonhistoriallinen museo - 3,1 km / 1,9 mi
Muscatin kuninkaallinen ooppera - 4,4 km / 2,7 mi
Muscat Grand Mallin ostoskeskus - 4,6 km / 2,9 mi
Oman Avenues -ostoskeskus - 4,9 km / 3,1 mi
Panorama Mallin ostoskeskus - 4,9 km / 3,1 mi
Sultan Qaboos Sports Complex (urheilukeskus) - 5,7 km / 3,5 mi
Masqatin lastenmuseo - 6,6 km / 4,1 mi
Qurumin kauppakeskus - 6,7 km / 4,1 mi
Sabco Centren ostoskeskus - 6,7 km / 4,2 mi
Qurum Natural Park - 7 km / 4,4 mi
Qurumin ranta - 7,1 km / 4,4 mi
Sulttaani Qaboosin moskeija - 8 km / 5 mi
Marah Landin huvipuisto - 8,8 km / 5,5 mi
PDO Oil & Gas Exhibition Centre - 8,9 km / 5,5 mi
PDO-planetaario - 8,9 km / 5,5 mi

Lähin suuri lentokenttä on Muscat (MCT-Muscatin kansainvälinen lentoasema) - 19,2 km / 11,9 mi

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 279 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja 9 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Kokeile palveluihin kuuluvaa 2 ulkouima-allasta. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu myös ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja ja myyntiautomaatti. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös ympärivuorokautinen huonepalvelu. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Maksullinen englantilainen aamiainen on tarjolla päivittäin.
  • Maksu englantilaisesta aamiaisesta: noin 9 OMR aikuisille ja 4.5 OMR lapsille
  • Lemmikit: 10 OMR per majoitustila per yöpyminen
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)
  • Lisävuoteet ovat saatavilla lisämaksusta

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Hilton Garden Inn Muscat Al Khuwair kartta

Osoite

Hilton Garden Inn Muscat Al Khuwair

Muscat, Oman

N 23.59133 E 58.44695

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa