1 / 25

The Viceroy Comforts

Hotellista

The Viceroy Comforts sijaitsee keskustassa, ja Mysoren palatsi ja Kukkaranahalli Lake 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 1,6 km:n päässä kohteesta Thonnur Lake ja 1,8 km:n päässä kohteesta Jaganmohanin palatsi ja taidegalleria. Kaikissa 45 huoneessa on ilmastointi ja LCD-televisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihku ja ilmaiset hygieniatuotteet. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen seuraavat kokoustilat: konferenssitila ja kokoushuoneita. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hyödynnä terassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys. Tämän hotellin palveluihin kuuluu concierge-palvelut ja juhlasali. Terrace Garden palvelee hotellin asiakkaita, ja halutessasi voit myös hyödyntää huonepalvelun (rajoitettuina aikoina) tarjonnan. Aamiainen on saatavilla päivittäin maksusta.

  • Maksu aamiaisesta: noin 200 INR aikuisille ja 200 INR lapsille

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Tämä majoituspaikka ei tarjoile alkoholia.

The Viceroy Comforts kartta

Osoite

The Viceroy Comforts

Mysore, Intia

N 12.294159 E 76.653263

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa