1 / 52

Åtellet Hotell

Norrtälje, Ruotsi

Hotellista

Åtellet Hotell sijaitsee keskustassa, ja Pythagoras Industrial Museum ja Norrtäljen satama 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä perheystävällinen hotelli sijaitsee 7,7 km:n päässä kohteesta Roslagens Golf Club (golfkeskus) ja 8,7 km:n päässä kohteesta Badplats Gillfjärden. Tässä majoituspaikassa on 22 yksilöllisesti sisustettua huonetta. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy kylpyamme tai suihku ja hiustenkuivaaja. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on ilmaiset sanomalehdet ja pimennysverhot. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, ilmaiset sanomalehdet aulassa ja kielitaitoinen henkilökunta. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkotenniskenttä ja sauna. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja kampaamo. Majoituspaikan ravintolassa, Atellet, on baari/aulabaari. Halutessasi käytössäsi on myös huonepalvelu. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin. Majoituspaikka on suljettu 31. joulukuuta –

  1. tammikuuta. Majoituspaikka on suljettu jouluaattona, joulupäivänä ja uudenvuodenpäivänä.
    • Omatoiminen pysäköinti: 135 SEK per päivä
    • Vauvansänky: 100.0 SEK per yö
    • Lisävuode: 300.0 SEK per yö

    Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

    • Korkeintaan 12 vuotta vanhat lapset voivat majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
    • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
    • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Åtellet Hotell kartta

Osoite

Åtellet Hotell

Norrtälje, Ruotsi

N 59.758042 E 18.707345

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa