1 / 61

Hardenberg BurgHotel

Göttingen, Saksa

Hotellista

Hardenbergin linnan rauniot sijaitsee 4 minuutin ajomatkan päässä ja Northeimin kaupungintalo 12 minuutin ajomatkan päässä majoituspaikasta. Tämä ylellinen hotelli sijaitsee 12,5 km:n päässä kohteesta Northeimer Seenplatte ja 12,9 km:n päässä kohteesta Georg-August University of Goettingen (yliopisto). Kaikkien 42 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja taulutelevisio. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Kylpyhuoneesta löytyy ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Hardenbergin linnan rauniot - 0,4 km / 0,2 mi
Solling-Vogler Nature Park - 8,8 km / 5,5 mi
Münden Nature Park - 10,3 km / 6,4 mi
Perinnemuseo - 10,6 km / 6,6 mi
Northeimin kaupungintalo - 10,6 km / 6,6 mi
Theater der Nacht - 11,1 km / 6,9 mi
Northeimer Seenplatte - 12,5 km / 7,8 mi
Old Botanic Garden Goettingen - 12,7 km / 7,9 mi
Georg-August University of Goettingen (yliopisto) - 12,9 km / 8 mi
Waldbühne Northeim - 13,3 km / 8,3 mi
German Theatre Goettingen - 13,6 km / 8,5 mi
Pyhän Johanneksen kirkko - 13,7 km / 8,5 mi
Bismarckhäuschen - 13,7 km / 8,5 mi
Gänseliesel - 14,4 km / 9 mi
Bismarckturm - 14,4 km / 9 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Kassel (KSF-Calden) - 73,3 km / 45,5 mi
Hannover (HAJ) - 125,8 km / 78,1 mi

Majoituspaikan ensisijainen lentokenttä on Hannover (HAJ).

Käytössäsi on ilmaiset sanomalehdet aulassa, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä hotelli tarjoaa liikeasiakkailleen 5 kokoushuonetta. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset (saatavilla pyynnöstä). Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen valet-pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Voit rentoutua kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi kuumavesiallas, sauna sekä kuntosali. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja lastenvahti (lisämaksusta). Hyödynnä maksulliset kuljetukset 50 km säteellä. Hotellin ravintola, Novalis, on hyvä paikka illallisen nauttimiseen tai voit hyödyntää huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Maksullinen paikallinen keittiö on tarjolla päivittäin. Hotelstars Union määrittää viralliset tähtiluokitukset maassa Saksa. Tämän majoituspaikan luokitus on 5 stars, mikä tällä sivustolla näytetään 5 tähtenä. Seuraavat tilat on suljettu kausittain joka vuosi. Ne on suljettu 19. joulukuuta – 19. joulukuuta:
  • Ruokailupaikka/-paikat
Seuraavat tilat on suljettu sunnuntaisin:
  • Ruokailupaikka/-paikat
  • Maksu paikallisesta aamiaisesta: noin 35.00 EUR per henkilö
  • Lemmikit: 25 EUR per lemmikki per päivä
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Lisävuode: 40.0 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Golfin tiiajat, hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Yksi korkeintaan 3 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin, ja myös muita lemmikkejä koskevia rajoituksia sovelletaan (saat lisätietoja lemmikeistä veloitettavista maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Sisäänkirjautumisen yhteydessä asiakkaiden on esitettävä todiste täydestä COVID-19-rokotesarjasta.
  • COVID-19-rokotustodistus vaaditaan kaikilta vähintään 18-vuotiailta asiakkailta, joiden on oltava täysin rokotettuja vähintään 14 päivää ennen sisäänkirjautumista.

Hardenberg BurgHotel kartta

Osoite

Hardenberg BurgHotel

Norten-Hardenberg, Saksa

N 51.62898 E 9.94961

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa