1 / 34

Hotellista

Cottage 42 sijaitsee keskustassa, ja Voitonpuisto sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Holy Trinity Church 5 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä majatalo sijaitsee 0,7 km:n päässä kohteesta Nuwara Eliya Golf Club ja 0,8 km:n päässä kohteesta Assemblies of God Church Nuwara Eliya. Kaikkien 6 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Jokaisessa huoneessa on parveke tai terassi. Kaapelikanavat tarjoavat viihdykettä jokaiselle. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja kuivapesula-/pesulapalvelut. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Käytössäsi on terassi sekä ilmainen langaton internetyhteys ja televisio yleisissä tiloissa. Tämä majatalo tarjoaa asiakkailleen ravintolan. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Maksullinen mannermainen aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Maksu mannermaisesta aamiaisesta: noin 5 USD aikuisille ja 3 USD lapsille
  • Lisävuode: 15 USD per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 5 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.

Cottage 42 kartta

Osoite

Cottage 42

Nuwara Eliya, Sri Lanka

N 6.973171 E 80.769445

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa