1 / 28

Hotel Victoria Oaxaca

Oaxaca, Meksiko

Hotellista

Hotel Victoria Oaxaca sijaitsee keskustassa, ja Auditorio Guelaguetza (konserttipaikka) ja Santo Domingon aukio 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 2,4 km:n päässä kohteesta Plaza Zócalo ja 1,7 km:n päässä kohteesta Templo de Santo Domingo de Guzman (kirkko). Kaikissa 145 huoneessa on ilmastointi ja taulutelevisio. Varusteluun kuuluu sänky, jossa on untuvapeitot ja ylelliset vuodevaatteet. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on business center, express-sisäänkirjautuminen ja express-uloskirjautuminen. Tämä hotelli tarjoaa liikeasiakkailleen 3 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja ulkotenniskenttä. Tämän siirtomaatyylisen hotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja ja hääpalvelut. Majoituspaikan ravintolan, El Tule, erikoisuuksiin kuuluu paikallinen keittiö. Käytössäsi on myös baari/aulabaari ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Maksullinen buffetaamiainen tarjotaan päivittäin klo 7.00–11.30.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 10 USD aikuisille ja 11 USD lapsille
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Uima-allasta voi käyttää klo 7.00–19.00.
  • Enintään 2 korkeintaan 11 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Tämä majoituspaikka ei salli lemmikkejä ja avustajaeläimiä.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Hotel Victoria Oaxaca kartta

Osoite

Hotel Victoria Oaxaca

Oaxaca, Oaxaca, Meksiko

N 17.07314 E -96.72948

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa