1 / 77

Sikelia Luxury Retreat

Trapani, Italia

Hotellista

Käytössäsi on limusiini- / town car -palvelu, tietokonepiste ja express-sisäänkirjautuminen. Asiakkaiden käytössä on lentokenttäkuljetukset (saatavilla ympäri vuorokauden) ilmaiseksi. Voit hemmotella itseäsi, sillä kylpylän palveluihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut, vartalohoidot ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi majoituspaikan yhteyteen kuuluva viinitila, kauden mukainen ulkouima-allas sekä polkupyörien vuokraus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu concierge-palvelut, kampaamo ja hääpalvelut. Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joilla voit tavata muita asiakkaita. Kutsut järjestetään päivittäin.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Sikelia Luxury Retreat kartta

Osoite

Sikelia Luxury Retreat

Pantelleria, Italia

N 36.760976 E 11.993411

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa