1 / 52

Campeggio del Garda

Peschiera, Italia

Hotellista

Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Käytössäsi on lentokenttäkuljetukset. Jos saavut autolla, voit pysäköidä helposti, sillä ilmainen pysäköinti kuuluu myös palveluihin. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu kauden mukainen ulkouima-allas ja vuokrattavia polkupyöriä. Tämän leirintäalueen palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, concierge-palvelut ja piknikalue. Palveluihin kuuluu myös baari/aulabaari ja rantabaari, joissa voit rentoutua raikkaan juoman parissa.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).
  • Majoituspaikka siivotaan ammattimaisesti.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Campeggio del Garda kartta

Osoite

Campeggio del Garda

Peschiera del Garda, Italia

N 45.446735 E 10.695589

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa