1 / 89

Residenza Donnafugata B&B

Muut kohteet, Italia

Hotellista

Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu ilmaiset hygieniatuotteet ja bidee. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja matkatavarasäilytys. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset. Hyödynnä terassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys. Tämän aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu muun muassa concierge-palvelut, kampaamo ja piknikalue. Aamiaismajoitus tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun.

  • Kaikkien asiakkaiden, myös lasten, tulee olla läsnä sisäänkirjautumisen yhteydessä, ja heidän tulee näyttää virallinen kuvallinen henkilöllisyystodistus tai passi.
  • Majoituspaikassa on tarjolla yhdistettäviä/vierekkäisiä huoneita, joiden saatavuus on rajoitettua. Niitä voi pyytää ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).

Residenza Donnafugata B&B kartta

Osoite

Residenza Donnafugata B&B

Ragusa, Italia

N 36.925565 E 14.74662

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa