1 / 34

Hotellista

Restes del Pont Romà ja Teatro Romano de Sagunto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä majoituspaikasta. Tämä aamiaismajoitus sijaitsee 1,5 km:n päässä kohteesta Sagunton akropolis/linna ja 2,4 km:n päässä kohteesta Castle Complex. Kaikkien 6 huoneen varusteluun kuuluu taulutelevisio. Huoneiden memory foam -patjallisissa sängyissä on untuvapeitot. Jokaisessa huoneessa on parveke. Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, sadesuihkupää ja ilmaiset hygieniatuotteet. Käytössäsi on matkatavarasäilytys, kirjasto ja myyntiautomaatti. Tämä aamiaismajoitus tarjoaa asiakkailleen 40 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja kokoushuone. Hyödynnä lentokenttäkuljetukset. Hyödynnä kauden mukainen ulkouima-allas, terassi ja puutarha. Tämän välimerellisen aamiaismajoituksen palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys, kiertoajelu-/lippupalvelu ja myyntiautomaatti. Tämä aamiaismajoitus tarjoaa asiakkailleen välipalabaarin/delin ja huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Allasbaarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Ilmainen paikallinen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 8.00–10.30.

  • Lemmikit: 5 EUR per lemmikki per päivä
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Lisävuode: 25 EUR per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Kansallisten määräysten vuoksi käteismaksut eivät voi ylittää 1000 EUR:n summaa tässä majoituspaikassa. Saat lisätietoja asiasta ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevien tietojen avulla.
  • Uima-allas on avoinna kauden mukaan lokakuu.
  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin (saat lisätietoja näistä maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.

B&B Domus Atilia kartta

Osoite

B&B Domus Atilia

Sagunto, Espanja

N 39.67856 E -0.27228

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa