1 / 50

Hotellista

Dar Nawfal sijaitsee keskustassa, ja Grande Mosquée & Medersa sijaitsee 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Al Borj (historiallinen rakennus) 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tämä perheystävällinen riad sijaitsee 3,1 km:n päässä kohteesta Marina Bouregreg Salé ja 4 km:n päässä kohteesta Hassanin torni. Kaikkien 6 huoneen mukavuuksiin kuuluu ilmastointi. Ilmainen langaton internetyhteys pitää sinut yhteydessä verkkoon. Käytössäsi on kylpyhuone, josta löytyy suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä ja ilmaiset hygieniatuotteet. Käytössäsi on muun muassa ilmainen pullovesi. Huone siivotaan päivittäin, ja lisä-/varavuoteita (lisämaksusta) on saatavilla pyynnöstä. Käytössäsi on express-uloskirjautuminen, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Hintaan sisältyy kuljetukset rautatieasemalta majoituspaikkaan (saatavilla ympäri vuorokauden), ja saatavilla on myös maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hyödynnä kattoterassi, puutarha ja ilmainen langaton internetyhteys. Tämän riadin palveluihin kuuluu concierge-palvelut, lastenvahti (lisämaksusta) ja piknikalue. Lähistöllä sijaitseville nähtävyyksille pääsee helposti alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Majoituspaikan ravintola, Traditional Restaurant, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu marokkolainen keittiö. Palveluihin kuuluu myös kahvila ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Hotelli järjestää ilmaiset kutsut, joissa voit tavata muita asiakkaita. Päätä päiväsi nauttimalla muutama drinkki baarissa. Ilmainen täysi aamiainen tarjoillaan päivittäin. Majoituspaikka on suljettu 26. tammikuuta – 22. helmikuuta.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupungin perimä vero: 34.10 MAD per henkilö per yö. Tätä veroa ei peritä alle 12 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Lentokenttäkuljetusmaksu: 200 MAD per ajoneuvo (yhteen suuntaan, korkeintaan 3 henkilöä)
  • Turvallinen omatoiminen pysäköinti: 20 MAD per yö (ilman kulkurajoituksia)
  • Lemmikit: 90 MAD per lemmikki per yö
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Myöhäinen uloskirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 180 MAD
  • Lisävuode: 80.0 MAD per päivä

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Yksi korkeintaan 8 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä. Lapsi ei välttämättä saa ilmaista aamiaista.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Dar Nawfal kartta

Osoite

Dar Nawfal

Sale, Marokko

N 34.042104 E -6.825285

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa