1 / 74

Hotel emblemático Hi Suites

Santa Cruz de Tenerife, Kanariansaaret

Hotellista

Käytössäsi on satelliittikanavat ja ilmainen internetyhteys (langaton ja kiinteä). Käytössäsi on kylpyhuone, jossa on suihku. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on tallelokero ja mikroaaltouuni. Käytössäsi on ilmainen kiinteä internetyhteys, kuivapesula-/pesulapalvelut ja matkatavarasäilytys. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Hemmottele itseäsi kylpylässä, jonka hoitoihin kuuluvat muun muassa hierontapalvelut. Myös seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Maksullinen mannermainen aamiainen on tarjolla päivittäin.

  • Hierontapalvelut tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).

Hotel emblemático Hi Suites kartta

Osoite

Hotel emblemático Hi Suites

Santa Cruz de Tenerife, Espanja

N 28.46916 E -16.249997

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa