1 / 100

Siesta Key Palms Resort

Siesta Key, Yhdysvallat

Hotellista

Siesta Key Palms Resort sijaitsee ostosalueella, ja Siesta Key Public Beach ja Crescent Beach 5 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 14,3 km:n päässä kohteesta St. Armands Circle ja 17,2 km:n päässä kohteesta Lido Beach. Tässä majoituspaikassa on 27 yksilöllisesti sisustettua huonetta, joiden varusteluun kuuluu muun muassa mikroaaltouuni ja taulutelevisio. Huoneiden pillowtop-patjallisissa sängyissä on ylelliset vuodevaatteet. Kaapelikanavat tarjoavat viihdykettä jokaiselle. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on express-uloskirjautuminen, kielitaitoinen henkilökunta ja pyykinpesutilat. Hyödynnä terassi, puutarha ja lahjatavaraliikkeitä/lehtikioskeja. Tämän hotellin palveluihin kuuluu muun muassa hääpalvelut, piknikalue ja grilli.

  • Aikainen sisäänkirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 56.50 USD
  • Myöhäinen uloskirjautuminen (riippuu saatavuudesta): 113.00 USD

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Uima-allasta voi käyttää klo 8.00–20.30.
  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Jotkin tilat eivät välttämättä ole esteettömiä. Asiakkaat saavat lisätietoja ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan. Yhteystiedot löytyvät varausvahvistuksesta.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Siesta Key Palms Resort kartta

Osoite

Siesta Key Palms Resort

Sarasota, Florida, Yhdysvallat

N 27.257782 E -82.526035

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa