1 / 25

Cliff Wellness Ferienwohnungen Ruegen

Sellin - Rügen, Saksa

Hotellista

Cliff Wellness Ferienwohnungen Ruegen sijaitsee rannalla, ja Islands of the Baltic Sea ja Südost-Rügenin biosfäärialue sijaitsevat muutaman askeleen päässä. Tämä rannalla sijaitseva huoneistohotelli sijaitsee 13,6 km:n päässä kohteesta Binzin uimaranta ja 26,4 km:n päässä kohteesta Sassnitzin satama. Tässä majoituspaikassa on 24 viihtyisää huonetta. Huoneiden varusteluun kuuluu muun muassa keittonurkkaus, jossa on jääkaappi ja liesi. Mukavuuksiin kuuluu taulutelevisio ja kaapelikanavat. Käytössäsi on myös ilmainen langaton internetyhteys. Huone siivotaan rajoitettuina aikoina. Huoneissa on tallelokero ja minibaari. Etäisyydet pyöristetään lähimpään 0,1 mailiin ja kilometriin.

Islands of the Baltic Sea - 0,1 km / 0,1 mi
Südost-Rügenin biosfäärialue - 0,1 km / 0,1 mi
Hundestrand - 0,3 km / 0,2 mi
Nordstrand Beach - 0,6 km / 0,3 mi
Baaben uimaranta - 0,6 km / 0,4 mi
Sellin Südstrand - 0,8 km / 0,5 mi
AHOI! Rügen: kylpylä- ja seikkailumaailma - 1,8 km / 1,1 mi
Bernsteinmuseum Sellin - 2 km / 1,2 mi
Selliner See - 2 km / 1,3 mi
Friedensberg Kurpark - 2,4 km / 1,5 mi
Sellinin laituri - 2,5 km / 1,6 mi
Hauptstrand - 2,6 km / 1,6 mi
Tauchgondel Sellin - 3 km / 1,8 mi
Ruderfähre Moritzdorf - 3 km / 1,9 mi
Dünengolf Göhren - 3,1 km / 1,9 mi

Lähimmät lentokentät ovat:
Peenemünde (PEF) - 136,8 km / 85 mi
Rostock (RLG-Laage) - 163,6 km / 101,7 mi
Lyypekki (LBC) - 255,4 km / 158,7 mi
Hampurin lentokenttä (HAM) - 326,4 km / 202,8 mi

Käytössäsi on kuivapesula-/pesulapalvelut, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja matkatavarasäilytys. Asiakkailla on käytössään maksulliset kuljetukset rautatieasemalta majoituspaikkaan sekä maksullinen omatoiminen pysäköinti. Voit rentoutua täyden palvelun kylpylässä, jonka palveluihin sisältyvät muun muassa hierontapalvelut ja kasvohoidot. Paikan päällä on lisäksi sisäuima-allas, ulkotenniskenttä sekä kuntosali. Tämän huoneistohotellin palveluihin kuuluu myös ilmainen langaton internetyhteys ja kiertoajelu-/lippupalvelu. Lähistöllä sijaitseville nähtävyyksille pääsee helposti alueellisilla kuljetuksilla (lisämaksusta). Huoneistohotellin ravintola, Seeterrassen, on hyvä paikka lounaan tai illallisen nauttimiseen. Palveluihin kuuluu myös kahvila ja huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen buffetaamiainen on tarjolla päivittäin.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Kaupunki perii kaupunkiveron, joka maksetaan majoituspaikassa. Veron määrä riippuu kaudesta, eikä sitä välttämättä peritä ympäri vuoden. Muita poikkeuksia tai alennuksia saatetaan soveltaa. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä majoituspaikkaan varausvahvistuksessa olevia tietoja käyttäen.
  • Kaupungin perimä vero: 20.12.–6.1. välisenä aikana 3.25 EUR per henkilö per yö aikuisilta ja 1.62 EUR per yö 7–13 vuotta vanhoilta asiakkailta. Tätä veroa ei peritä alle 7 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Kaupungin perimä vero: 7.1.–30.4. välisenä aikana 2.55 EUR per henkilö per yö aikuisilta ja 1.27 EUR per yö 7–13 vuotta vanhoilta asiakkailta. Tätä veroa ei peritä alle 7 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Kaupungin perimä vero: 1. toukokuu.–31.lokakuu. välisenä aikana 3.25 EUR per henkilö per yö aikuisilta ja 1.62 EUR per yö 7–13 vuotta vuotta asiakkailta. Tätä veroa ei peritä alle 7 vuotta vanhoilta lapsilta.
  • Kaupungin perimä vero: 1.marraskuu.–19joulukuu. välisenä aikana 2.55 EUR per henkilö per yö aikuisilta ja 1.27 EUR per yö 7–13 vuotta vanhoilta asiakkailta. Tätä veroa ei peritä alle 7 vuotta vanhoilta lapsilta.

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Maksu buffetaamiaisesta: noin 16.00 EUR aikuisille ja 8 EUR lapsille
  • Omatoiminen pysäköinti: 9.00 EUR per päivä
  • Lemmikit: 20 EUR per lemmikki per päivä
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Hierontapalvelut ja kylpylähoidot tulee varata etukäteen. Varauksen voi tehdä ottamalla majoituspaikkaan yhteyttä ennen saapumista soittamalla varausvahvistuksessa olevaan numeroon.
  • Yksi korkeintaan 3 vuotta vanha lapsi voi majoittua ilmaiseksi, kun hän käyttää vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Asiakkaat voivat järjestää lemmikkiensä majoituksen ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja (lemmikeistä veloitetaan lisämaksuja, ja niistä löytyy lisätietoja lisämaksuja koskevassa osiossa).

Cliff Wellness Ferienwohnungen Ruegen kartta

Osoite

Cliff Wellness Ferienwohnungen Ruegen

Sellin, Saksa

N 54.36618 E 13.70861

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa