1 / 57

Hotellista

Hotel Victoria sijaitsee keskustassa, ja Citykompaniet ja Skellefteån kaupunginpuisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä. Tämä hotelli sijaitsee 0,3 km:n päässä kohteesta Skelleftejoki ja 0,5 km:n päässä kohteesta Lovangerin seurakunnan museo. Kaikkien 18 huoneen varusteluun kuuluu mikroaaltouuni ja taulutelevisio. Voit valmistaa aterioita jaetussa keittiössä. Mukavuuksiin kuuluu kaapelikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huone siivotaan päivittäin. Huoneissa on työpöytä ja pimennysverhot. Käytössäsi on express-sisäänkirjautuminen, express-uloskirjautuminen ja ilmaiset sanomalehdet aulassa. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 60 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: ilmainen langaton internetyhteys ja ilmainen pääsy lähistöllä sijaitsevaan kuntoilutilaan. Majoituspaikan baari/aulabaari, Restaurang 6e vaningen, on hyvä paikka illallisen nauttimiseen; ravintolan erikoisuuksiin kuuluu skandinaavinen keittiö. Palveluihin kuuluu myös huonepalvelu (rajoitettuina aikoina). Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin.

  • Omatoiminen pysäköinti: 100 SEK per yö (ilman kulkurajoituksia)
  • Lemmikit: 200 SEK per majoitustila ja lisäksi 200 SEK:n suuruinen kertaluonteinen siivousmaksu
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Lemmikkejä saa tuoda vain tiettyihin huoneisiin (saat lisätietoja näistä maksuista lisämaksuja koskevasta osiosta). Asiakkaat voivat pyytää tällaista huonetta ottamalla yhteyttä suoraan majoituspaikkaan käyttämällä varausvahvistuksessa olevia yhteystietoja.
  • Pysäköintialueella on korkeusrajoituksia.
  • Kaikki maksut voidaan maksaa käteisettömillä maksutavoilla.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.

Hotel Victoria kartta

Osoite

Hotel Victoria

Skelleftea, Ruotsi

N 64.75018 E 20.95289

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa