1 / 33

Hilton Garden Inn Tallahassee Central

Tallahassee, Florida, Yhdysvallat

Governor's Square Mall on lähistöllä

Hotellista

Hilton Garden Inn Tallahassee Central sijaitsee keskustassa, ja Florida State University (yliopisto) ja Florida A&M University 10 minuutin ajomatkan päässä. Tämä hotelli sijaitsee 6,4 km:n päässä kohteesta Bobby Bowdenin kenttä Doak Campbell -stadionilla ja 0,6 km:n päässä kohteesta Governor's Square Mall. Kaikkien 85 huoneen varusteluun kuuluu jääkaappi ja mikroaaltouuni. Mukavuuksiin kuuluu maksuton internetyhteys (langaton ja kiinteä) ja 36-tuumainen LCD-televisio, jossa on kaapelikanavat. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, designer-hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu puhelin, tallelokero ja työpöytä. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva business center, kuivapesula-/pesulapalvelut ja ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto. Tämä hotelli tarjoaa asiakkailleen 87 neliömetriä kokoustiloja, joihin kuuluu konferenssitila ja 3 kokoushuonetta. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu ulkouima-allas ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tämän hotellin palveluihin kuuluu ilmainen langaton internetyhteys, ostosmahdollisuuksia paikan päällä ja takka aulassa. The Garden Grille & Bar palvelee majoituspaikan asiakkaita tai voit hyödyntää majoituspaikan myymälän. Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Maksullinen mukaan otettava tarjotaan päivittäin klo 6.30–10.30. Seuraavat tilat tai palvelut on suljettu 3.6.2024–1.9.2024 (päivät saattavat muuttua):

  • Uima-allas
  • Maksu mukaan otettavasta aamiaisesta: noin 10.95 USD per henkilö
  • Lemmikkimaksu: 75 USD per majoitustila (vaihtelee yöpymisen keston mukaan)
  • Avustajaeläimistä ei veloiteta lisämaksuja
  • Lisävuode: 50.0 USD per yö

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Hilton Garden Inn Tallahassee Central kartta

Osoite

Hilton Garden Inn Tallahassee Central

Tallahassee, Florida, Yhdysvallat

N 30.429731 E -84.25013

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa