1 / 41

Thon Hotel Tønsberg Brygge

Tønsberg, Norja

Hotellista

Thon Hotel Tønsberg Brygge sijaitsee keskustassa, joten Mother and Child löytyy kivenheiton päästä ja Tonsberg Tourist Centre puolestaan vain 3 minuutin kävelymatkan päästä. Tämä hotelli sijaitsee 0,2 km:n päässä kohteesta Hvalfanger Svend Foyn ja 0,2 km:n päässä kohteesta Tonsberg Cathedral. Kaikkien 72 huoneen varusteluun kuuluu minibaari ja taulutelevisio. Varusteluun kuuluu pillowtop-patjallinen sänky. Mukavuuksiin kuuluu digitaalikanavat sekä ilmainen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihku, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Käytössäsi on ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto, matkatavarasäilytys ja pyykinpesutilat. Palveluihin kuuluu maksullinen omatoiminen pysäköinti. Seuraavat palvelut ovat saatavilla: kuntokeskus, ilmainen langaton internetyhteys ja concierge-palvelut. Hotelli tarjoaa asiakkailleen huonepalvelun (rajoitettuina aikoina). Baarissa voit nauttia raikasta juotavaa. Ilmainen buffetaamiainen tarjoillaan päivittäin klo 6.30–9.30. Majoituspaikka on suljettu 19. joulukuuta – 3. tammikuuta.

  • Omatoiminen pysäköinti: 243 NOK per päivä
  • Myöhäinen uloskirjautuminen on saatavilla lisämaksusta (saatavuuden mukaan)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Vain sisäänkirjautuneet asiakkaat saavat oleskella huoneissa.
  • Kontaktiton sisäänkirjautuminen ja kontaktiton uloskirjautuminen ovat saatavilla.
  • Tämä majoituspaikka toivottaa tervetulleiksi kaikki asiakkaat seksuaaliseen suuntautumiseen tai sukupuoli-identiteettiin katsomatta (LGBTQ+ -ystävällinen).

Thon Hotel Tønsberg Brygge kartta

Osoite

Thon Hotel Tønsberg Brygge

Tonsberg, Norja

N 59.267447 E 10.404519

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa