1 / 45

Hotellista

Best Western Inn Tooele sijaitsee 5 minuutin ajomatkan päässä kohteista Salt Lake Tooele Applied Technology College ja Oquirrh Hills Golf Course. Tämä hotelli sijaitsee 9,4 km:n päässä kohteesta Deseret Peak Complex ja 10,1 km:n päässä kohteesta Utah Motorsports Campus. Kaikissa 30 huoneessa on ilmastointi, jääkaappi sekä mikroaaltouuni. Mukavuuksiin kuuluu 40-tuumainen taulutelevisio ja satelliittikanavat. Käytössäsi on myös maksullinen langaton internetyhteys. Huoneissa on oma kylpyhuone, ja sen varusteluun kuuluu suihkun ja kylpyammeen yhdistelmä, ilmaiset hygieniatuotteet ja hiustenkuivaaja. Varusteluun kuuluu työpöytä, kahvin-/vedenkeitin ja puhelin (ilmaiset paikallispuhelut). Käytössäsi on express-uloskirjautuminen, ympäri vuorokauden auki oleva vastaanotto ja pyykinpesutilat. Palveluihin kuuluu ilmainen pysäköinti. Hotellin tarjoamiin harrastuksiin/mukavuuksiin kuuluu sisäuima-allas, kuumavesiallas ja kuntokeskus. Ilmainen mannermainen aamiainen tarjoillaan päivittäin klo 7.00–11.00.

Majoituspaikka veloittaa seuraavat maksut:

  • Takuumaksu: 75 USD per majoitustila per yöpyminen

Tässä on mainittu kaikki majoituspaikan meille ilmoittamat maksut.

  • Langaton internetyhteys huoneessa: 0.00 USD per yöpyminen (hinnat saattavat vaihdella)

Yllä oleva luettelo ei ehkä kata kaikkea. Maksut ja takuumaksut eivät välttämättä sisällä veroja, ja ne saattavat muuttua.

  • Enintään 2 korkeintaan 21 vuotta vanhaa lasta voi majoittua ilmaiseksi, kun he käyttävät vanhemman tai huoltajan huoneessa olevia sänkyjä.
  • Kontaktiton uloskirjautuminen on saatavilla.

Best Western Inn Tooele kartta

Osoite

Best Western Inn Tooele

Tooele, Utah, Yhdysvallat

N 40.53787 E -112.29841

Suunnittele matkasi AI-Amelian kanssa